Afbeelding
Foto:

Reinigen met water
op het toilet

ALMELO - Steeds meer Nederlanders reinigen het onderlichaam met water na het toiletgebruik.

Op het toilet zijn we gewend wc-papier te gebruiken. Maar steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor het reinigen met water na het toiletgebruik. Je onderlichaam reinigen met water is hygiënisch, comfortabel en geeft je een heerlijk frisgewassen gevoel de hele dag. MCS Keuken & Comfort in Almelo aan de Planthofsweg 51 staat op 23 t/m 28 oktober geheel in het teken van deze nieuwe trend. Adviseurs vertellen je alle ins en outs over waterreiniging en de Geberit AquaClean; de wc met ingebouwde douchefunctie. De eerste keer op een douchewc is altijd een bijzondere ervaring. Ervaar ook jouw 'eerste keer' en ontdek bij MCS Keuken & Comfort de voordelen van reinigen met water.

Nieuwe hygiëne
Was jij je haren zonder water of maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse
gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het
reinigen van de billen met water wordt net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op ons welzijn gedurende de hele dag. De Geberit AquaClean is een hypermoderne douchewc met een ingebouwd wellness-programma, waarmee het onderlichaam met warm water gereinigd wordt.

Verfrissend
De eerste keer op een douchewc is altijd een bijzondere ervaring. Water is zoveel schoner, zachter en comfortabeler dan vegen met droog toiletpapier. MCS Keuken & Comfort in Almelo aan de Planthofsweg 51organiseert op 23 t/m 28 oktober een speciale Geberit AquaClean demonstratiedag. Je ben van harte welkom!Deze dag staat helemaal in het teken van waterreiniging. Je kunt bij MCS Keuken & Comfort op het gastentoilet ook jouw 'eerste keer' op een douchewc ervaren. Immers, niets overtuigt beter dan je eigen ervaring! MCS Keuken & Comfort gevestigd aan de Planthofsweg 51 te Almelo is tijdens de demonstratiedagen geopend van 9.00 – 18.00 uur.