Shamrock in Almelo verrast nu zelfs ook in Heemstede


ALMELO - Afgelopen maand bestond Irish Pub & Restaurant the Shamrock aan het Amaliaplein te Almelo twintig jaar en dat is gevierd, ook in Heemstede.

Iedereen die kwam eten kreeg in de maanden voorafgaand aan het jubileum van de kroeg met dranken en happen een kaartje om in te vullen. Uit die kaartjes werd elke week een week winnaar getrokken. En nu dus ook de hoofdprijs: een reis naar Dublin.

Er bleken meer dan vijfduizend kaartjes te zij ingevuld en de winnaar van de prijs is Ivo Walta uit Heemskerk, dicht bij de Noordzee en Amsterdam.

Ivo ging met zijn gezin een weekendje weg naar Almelo. En kwam dus dankzij Irish Pub & Restaurant the Shamrock in het land dat elke seconde shamrockt.

Hij schrijft: 'Dankzij het weekendje weg met onze oudste zoon vanwege zijn start op de middelbare school en afscheid van de basisschool gingen wij op stap naar Almelo. En hoe kom je dan in Almelo terecht, nou door de wensen van zoon: een zwembad in het hotel, dicht bij winkels, een goed ontbijt en spareribs eten. Daarnaast moest het op korte termijn, wij kwamen uit bij het Theaterhotel in Almelo en voor het eten hebben wij gegoogeld en kwamen uit bij jullie en hebben daar heerlijk gezeten, gegeten en gedronken. Door de ober werden we gewezen op deze actie en normaal denkend, wij winnen toch nooit wat, laat maar zitten, heb ik onder druk van mijn zoon toch onze gegevens ingevuld! En kijk eens, wij gaan naar Dublin.

Kortom, geluk is van Heemstede via Almelo naar Dublin, shamrockend en wel.