Afbeelding
Foto: Coen Mulder

Almelo Allee wederom idylle stad/ommeland

ALMELO - De blakende Indian Summer, de pracht van stad en land en de gemoedelijkheid op 's Heeren wegen, de pleisterplaatsen onderweg, het waren allemaal ingrediƫnten voor een uitstekende editie van de Almelo Allee.

Het sportieve en recreatieve evenement trok vele honderden sportievelingen, onder wie hardlopers, wandelaars, fietsers en scootmobielers. Max graaf van Rechteren Limpurg, voorzitter van het het organiserende bestuur van Almelo Allee toonde zich in zijn nopjes over de belangstelling voor de vierde editie van het sportieve evenement. Hij prees de inzet van de vrijwilligers en de discipline van de deelnemers. De bedoeling is aandacht, respect en rentmeesterschap te genereren voor het boeiende landschap rondom Almelo.

Van belang is ook dat er geld voor goede doelen bijeen wordt gelopen en gefietst. Zo raken caritas en naturalis elkaaar in de groene longen van de grafelijke stad aan de Loolee. Bij de deelnemers, zowel de jongste als de oudste als ook de sportiefste, spatten het plezier eraf, in de binnenstad en in het buitengebied.

Op naar het eerste lustrum.