Afbeelding
Foto:

Win 2 x 2 kaarten voor "The Dubliners Legends"

RIJSSEN - Op vrijdag 29 september staan vier van de zes originele bandleden van het bekende folk- en drinkliederencollectief The Dubliners op het podium van Lucky in Rijssen.

Onder de naam The Dublin Legends hopen de muzikanten Sean Cannon en Eamonn Campbell samen met Gerry O'Connor en Paul Watchorn de Rijssense discotheek in een Ierse pub te veranderen. Dat doen ze met hun vertrouwde mix van folk-klassiekers en nieuw materiaal. Toen voorman John Sheahan The Dubliners in 2012 gedag zei leek het doek te vallen voor de legendarische Ierse folkgroep. Cannon en Campbell waren echter vastbesloten de zegetocht voort te zetten. The Dublin Legends zijn nog volop bezig: vorig jaar verscheen het album Live in Vienna. The Dubliners werden vele jaren geleden vooral bekend door hun wereldberoemde versies van The Wild Rover en Whisky In The Jar, volgens veel folkliefhebbers de ultieme nummers om een biertje bij te nuttigen. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar bij Primera of online: live.
lucky.nl.

Actie
Geef antwoord op de volgende vraag en maak kans op 2 x 2 tickets voor 'The Dublin Legends': Wanneer is de band 'The Dubliners' opgericht? Het antwoord kan gestuurd worden naar: prijsvraag@dwfmediamakers.nl De winnaar krijgt via de mail
bericht.