Afbeelding
Foto:

Op de foto met uw huisdier bij Autogroep Twente

ALMELO - Ga zaterdag 30 september op de foto met uw huisdier bij Autogroep Twente!

Autogroep Twente heeft dit jaar een leuke actie voor u en uw huisdier. De Hyundai-dealer met vestigingen in Enschede, Hengelo en Harbrinkhoek biedt iedereen deze zaterdag, 30 september, de mogelijkheid om op de foto te gaan met zijn of haar hond, kat, wandelende tak of welk huisdier dan ook. Dit natuurlijk ook in het kader van de internationale Wereld Dierendag die komende week gehouden wordt op woensdag 4 oktober. We zijn natuurlijk allemaal dolblij met ons huisdier, wat is er dan mooier dan dit te laten vereeuwigen?

Foto
Een ieder ontvangt een de foto in een hoog resolutiebestand in zijn of haar mailbox. De foto met de meeste vind-ik- leuks op Facebook ontvangt de foto thuis op canvas (de winnaar wordt bekend gemaakt op dierendag)! De fotograves zijn van 09.00 tot 11.00 uur in de vestiging te Almelo/Harbrinkhoek (Almeloseweg 175), van 12.00 tot 14.00 uur in Hengelo (Vosboerweg 10) en van 15.00 tot 17.00 uur in de vestiging te Enschede (Buurserstraat 230).

Kortingen
De actie wordt gecombineerd met de najaarsweken op alle drie de vestigingen. Op diverse modellen worden leuke kortingen gegeven. Zo is de nieuwe Hyundai i30 Wagon leverbaar voor de prijs van een 5-deurs en ontvangt u een gratis Stella e-bike bij aankoop van een Hyundai IONIQ Hybride! Alle acties zijn te combineren met een aantrekkelijk financieringsaanbod met slechts 2,99% rente. Voor meer informatie surf naar www.autogroeptwente.nl.