Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service bij TWIMVA

ENSCHEDE - Automaterialen Het Oosten in Enschede was jaren lang een begrip voor iedereen die op zoek was naar een onderdeel of advies. Maar sinds mei is Het Oosten zelf opgegaan in TWIMVA. Maar één ding is niet veranderd: u kunt ook hier terecht voor het goede advies dat u gewend bent.

In mei sloot Het Oosten aan de Hulsmaatstraat haar deuren. De medewerkers, Sandra Hilderink, Petra Spijker, Willy Schmitz en Arnold Holters, verhuisden toen mee naar de vestiging van TWIMVA aan Het Poolman 11. Dit pand heeft een nieuwe hoofdingang aan de kant van het Poolman.

Kärcher
Zij bieden ook hier de kwaliteit, kennis en service die u bij Het Oosten mocht verwachten. Dit dankzij de vele jaren ervaring binnen de automaterialen-branche. Zo leveren zij dezelfde service voor Kärcher als bij Het Oosten destijds; TWIMVA beschikt over een eigen Kärcher werkplaats. TWIMVA biedt een bijzonder groot assortiment aan. Zij zijn al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in het leveren van vervangende onderdelen en garage-uitrusting voor universele garages en merkdealers. Ongeveer 90 procent van de onderdelen is direct leverbaar uit eigen magazijn van ruim 5.000 vierkante meter. Hun motto is dan ook: "Hebben we het niet, dan regelen we het". Dankzij een eigen bezorgdienst kunt u als bedrijf snel beschikken over uw benodigde onderdeel. Kijk ook op: www.twimva.nl