Afbeelding
Foto:

Mitsubishi Matsweken

ALMELO - De Mitsubishi Matsweken maken het overstappen naar een nieuwe Mitsubishi aantrekkelijker dan ooit! Tot 30 november krijgt u een aantrekkelijke korting als u een nieuwe Mitsubishi aanschaft bij Mitsubishi-dealer Bennie Wilmink met vestigingen in Enschede, Azelo en Almelo.

Tijdens de Mitsubishi Matsweken kunt u profiteren van onder meer inruilvoordeel en private lease aanbiedingen. Daarnaast is er ook een actiemodel van de Space Star.

Voordeel
Mitsubishi biedt u een tijdelijk voordeel oplopend tot € 1.500,- bij aanschaf van een nieuwe Space Star. Dit voordeel zit onder meer in een inruilbonus en een zeer complete uitvoering van de Space Star. Er is een tijdelijk actiemodel op basis van de Cool+ uitvoering met de naam Autumn Bronze. Deze vertegenwoordigt een waarde van € 1.000,-. Deze uitvoering is alleen leverbaar in de kleuren Cosmos Black en Titanium Silver.

Uitrusting
Het pakket op deze Space Star bevat onder meer: 14 inch licht metalen velgen, bronskleurige spiegelkappen, bronskleurige exterieur en interieur styling elementen, een airco en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

Garantie
De Space Star Cool+ Autumn Bronze is leverbaar vanaf € 12.570,- rijklaar en is uit voorraad leverbaar. De Mitsubishi Outlander en de Outlander PHEV heeft een extra inruilondersteuning van € 2.000,- en zijn reeds leverbaar vanaf 33.900,-. Alle nieuwe Mitsubishi's worden standaard geleverd met 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslang mobiliteits-garantie. Dit garandeert dat u lang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe auto.

Kom langs
Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met Mitsubishi ben u welkom bij Bennie Wilmink. Kijk voor informatie over alle modellen, acties en vestigingen op de website: www.benniewilmink.nl. De medewerkers van uw lokale vestiging geven u graag een passend advies.