Afbeelding
Foto:

Netto Deal Dagen bij BMW Broekhuis in Enschede

ENSCHEDE - Broekhuis Oost BMW Enschede organiseert weer de Netto Deal Dagen. U profiteert hierbij van zeer aantrekkelijke kortingen op jonggebruikte BMW's en MINI's.

De korting loopt tijdens de Netto Deal Dagen op tot maar liefst 5.000 euro; afhankelijk van welke auto u kiest. De Netto Deal Dagen lopen van maandag 2 tot en met maandag 16 oktober, dus wacht niet te lang. Er zijn voor deze actie ruim 80 auto's beschikbaar, zodat er altijd wel een passend voertuig beschikbaar is dat helemaal aan uw wensen voldoet. Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen voor een proefrit.

Garantie
Het kopen van een jonggebruikte BMW of MINI is een zeer aantrekkelijke optie, zeker ook gezien de uitgebreide garantie die u krijgt. Dit is afhankelijk van het model 12 of 24 maanden garantie. Zo kunt u gelijk zorgeloos de weg op met uw nieuwe auto voor vele plezierige kilometers.

Lease
Wie een auto wil leasen is eveneens aan het juiste adres bij Broekhuis. ZIj doen u graag een scherp financial lease aanbod op de private lease tarieven: 4,99 procent. Vraag de medewerkers van BMW Broekhuis in Enschede naar de specifieke voorwaarden voor financiering.

Goed advies
Kom langs bij Broekhuis Oost BMW Enschede aan het Spaansland 10. Zij laten u graag kennismaken met deze jonggebruikte auto's voor een proefrit en de aantrekkelijke opties qua garantie of lease. Uiteraard bent u ook voor uw nieuwe auto aan het juiste adres. Bel met: 053-4310961 of kijk op: www.broekhuis.nl/bmw/enschede