Afbeelding
Foto:

Schlager Symphonica komt naar Twente

TWENTE - Schlager Symphonica is precies wat de naam zegt. Topartiesten zingen schlagers en de muziek wordt gespeeld door een groot symfonisch poporkest. En als dat orkest dan ook nog Guido's Orchestra heet en bij de artiesten ook nog eens de Duitse schlagersensatie Voxxclub zit; dan weet jet het. Twente is op 15 december weer een evenement van topklasse rijker.

'Dit is het nieuwe schlagerfestival, maar dan met live muziek van een groot orkest. Als je houdt van Oktberfest of Andre Rieu, of van meezingfeesten in het algemeen; dit is de ideale mix van dat alles', aldus organisator Unique Oosterhuis namens Schlager Symphonica.

Voxxclub
Na Duitsland gaat nu ook Twente plat voor de nieuwe schlagersound van Voxxclub. Deze schlagerboyband heeft miljoenen fans in Duitsland. En nu is Nederland aan de beurt. Samen met Guido's Orchestra brengen ze een show met onder andere hun grote hit Rock Mi. Voxxclub treedt op in de traditionele lederhosen, zingt meerstemmig en houdt van een goede beat in hun schlagersound. De jongens van Voxxclub zijn wildenthousiast. 'In Duitsland traden we op met grote sterren als Helene Fisher, Semoni Rossi en Florian Silbereisen, maar in Nederland mogen wij onze songs zingen met Guido's Orchestra. Dat is pas echt muziek maken en dit orkest is Weltklasse!' De traditionele schlagersound komt van andere grote Duitse Schlagersterren als de groep Wind. Zij zingen natuurlijk hun songfestivalhit Lass die Sonne in dein Herz. Er komt weer een grote diversiteit aan acts, waaronder Guido's Orchestra, beroemd vanwege de Symphonica in Rosso-evenementen. Ook de populaire Molukse band Masada en vele anderen zijn van de partij. Schlager Symphonica vindt vrijdag 15 december plaats in Hanger 11 op Vliegveld Twente. Ticketverkoop: www.schlagersymphonica.nl Tickets All Inclusive: entree+drink vanaf 45 euro. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Primera. De verkoop start op 1 oktober.