Paulien Cornelisse bij start seizoen in Hof 88

ALMELO – Met het aanbreken van de maand september begint ook in Theater Hof 88 het nieuwe seizoen van start. Dat begint met de uitverkochte show van cabaretière Paulien Cornelisse. Daarna gaat Hof 88 verder met een veelzijdig aanbod van vele voorstellingen, waaronder een nieuwe serie: Cabaret in de Kapel.

Cornelisse bij volgende week donderdag het spits af met haar try-out van de voorstelling Om mij moverende redenen. De cabaretière en schrijfster kijkt in deze show in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven.

Kunnen en willen

De voorstelling van Cornelisse gaat ten diepste over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Er zijn nog enkel nog wat losse plaatsen voor deze voorstelling.

Vanaf zaterdag 23 september is er elke week op donderdag en zaterdag en heel regelmatig ook op woensdag, vrijdag én zondag een voorstelling te zien in het Almelose theater.

Veel te doen

Het varieert van onder meer The Voice of Holland-deelneemster Shirma Rouse met haar ode aan Aretha Franklin, Hans Dorrestijn en zijn neurotische en poëtische voorstelling én vrienden, De Partizanen met hun originele blik op de waan van de dag, de homme fatale Sven Ratzke, de niemand ontziende cabaretier Richard Groenendijk en opera- en musicalzanger Henk Poort die zijn levenslied zingt.

Kassa geopend

Vanaf woensdag is de kassa van Theater Hof 88 na een lange zomervakantie open van woensdag tot en met vrijdag van twaalf tot vijf en vanaf één uur voor aanvang.