Afbeelding
Foto:

Nieuwe Citroën Aircross al verkrijgbaar vanaf 19.690,-

ALMELO - Citroën heeft de Nederlandse prijzen bekend gemaakt van de C3 Aircross. De C3 Aircross kent een vanafprijs van € 19.690,- (incl. BPM/BTW en kosten rijklaarmaken) en zal naar verwachting in het vierde kwartaal in de showroom staan van dealer Bennie Wilmink in Almelo.

De Citroën C3 Aircross kenmerkt zich door een ontwerp waarin ruimte en flexibiliteit overheersen. Daarnaast is deze SUV zoals van een Citroën verwacht mag worden zeer comfortabel met veel ruimte, veel opbergmogelijkheden en comfortabele stoelen, passend in het Citroën Advanced Comfort programma. Kenmerkende technologie ontbreekt evenmin dankzij de Citroën ConnectBox (ingebouwde SOS en Assistance functie), draadloos opladen en vele rijhulpsystemen.

Veilig en flexibel
Het pakket rijhulpsystemen omvat onder andere head-up display, Active Safety Brake, Lane Departure Warning system, Park Assist (file- en vakparkeren) en Citroën Connect Nav. Met 90 personaliseringsmogelijkheden voor de carrosserie, 5 nterieurambiances en 12 rijhulpsystemen kan deze SUV met recht veelzijdig en veilig genoemd worden. De C3 Aircross is beschikbaar in de drie bekende uitrustingsniveaus van Citroën: Live, Feel en Shine. De C3 Aircross is overigens ook beschikbaar met een private lease tarief van 335 euro (looptijd 48 maanden en 10.000 km/ jaar).