Afbeelding
Foto:

Musical over 'Joseph' krijgt geleidelijk vorm

ALMELO - De Stichting Musicalproducties Twente neemt de musical Joseph and the amazing dreamcoat op in het repertoire. In het najaar zijn er (tenminste) drie uitvoeringen, twee in het Theaterhotel te Almelo en één in het Rabotheater te Hengelo.

De repetities zijn druk gaande, sinds januari . Er staan twee Almeloërs op de planken in deze grote productie: Sylvie Klaassen en Jos Rikhof. Klaassen danst al sinds haar vierde, aanvankelijk bij Odin in Almelo, nu bij Intence in Wierden. Ze won vorig jaar de Voice of Pius. Ze is nu zeventien jaar en heel erg blij met haar rol in de musical waarin ze al dansend een van de zonen van Jacob probeert te verleiden. Rikhof speelt in de musical de rol van Jacob. Hij heeft een tijd deel uitgemaakt van een musicalvereniging in Borne, maar wil nu hogerop en krijgt daartoe de kans bij de Stichting Musicalproducties Twente.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september wordt Joseph and the amazing dreamcoat in het Theaterhotel Almelo uitgevoerd en zaterdag 14 oktober vinden voorstellingen plaats in het Rabotheather te Hengelo. De eerste repetities waren begin dit jaar en nu zijn de contouren steeds duidelijker zichtbaar en krijgt de musical zijn definitieve vorm en kleur.