Afbeelding
Foto:

Met Oad naar Bloemencorso en bakkerij

TWENTE - Op zondag 3 september organiseert Oad een bijzondere reis naar Zundert. Dit omvat een bezoek aan de Bloemencorso én een bezoek aan de bakkerij van Robert van Beckhoven, bekend van 'Heel Holland Bakt' en het jongerenprogramma 'CupCakeCup'.


Robèrt van Beckhoven kreeg het bakkersvak met de paplepel ingegoten in de bakkerij van zijn opa en vader. Vele jaren ervaring, wedstrijden en prijzen verder is hij nu de enige in Nederland die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger heeft.

Ga mee!
Op zondag 3 september gaat Oad per luxe bus vanuit de regio Twente richting Oisterwijk en Zundert. Er zijn opstaplaatsen in Enschede, Hengelo, Almelo en Holten/Hof van Twente. Onder het genot van een kop koffie/thee en een heerlijke verrassing ontvangt Robert de Oad gasten in zijn restaurant in Oisterwijk. Hij vertelt ze alles over zijn grote passie.

Naar de Corso
Hierna wordt de reis vervolgd naar Zundert. In Zundert strijden twintig buurtschappen jaarlijks met elkaar om de ereprijs voor de mooiste corsowagen. Het bouwen van de wagens en het kweken van de dahlia's is allemaal vrijwilligerswerk. Het corso bestaat sinds 1936 en heeft veel folklore en sterke verhalen. Geïnteresseerden kunnen bellen met 0547 – 28 44 88 of direct online boeken via oad.nl/dagjeuit