Afbeelding
Foto:

Ultiem sfeergevoel betaalbaar bij Woon & Slaap

ALMELO/ENSCHEDE - U zult het vast met ons eens zijn: je eigen huis is de fijnste plek om te zijn. In je smaakvol ingerichte woonkamer, de behaaglijke slaapkamer, de mooie keuken en natuurlijk je zeer ontspannende badkamer. Maar wanneer je tóch toe bent aan iets nieuws kun je wel eens wat advies gebruiken. Woon & Slaap met vestigingen in Almelo en Enschede helpt je hier graag bij.

Woon & Slaap is te vinden aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld 20 in Enschede. In de ruim opgezette showrooms treft u een brede selectie van merken en stijlen, van klassiek behaaglijk tot modern en gedurfd. Eerder las u al over de merken Riviéra Maison en PTMD, vandaag nemen we een kijkje bij My Sons. Een relatief jong merk, maar wel gebaseerd op de tijdloze speerpunten van betaalbaar én een goede kwaliteit.

My Sons
My Sons werd vorig jaar geïntroduceerd als merk van een internationaal meubelbedrijf in Nederland. Jong, maar met een grote mate van ervaring en de degelijkheid die we allemaal graag zien in meubels, ongeacht prijsklasse. De My Sons collectie is breed te noemen; van landelijk tot industrieel, modern tot klassiek. Deze collectie siert niet alleen menig huiskamer, maar ook bedrijven en instellingen waarderen de stijlvolle meubelen en kwaliteit voor langdurig gebruik.

Groot assortiment
Woon & Slaap levert niet alleen meubelen voor woon- en slaapkamer, maar ook keukenmeubilair en woonaccessoires die een ultiem sfeergevoel weten te creëren tegen zeer betaalbare prijzen. Als lezer profiteert u daarnaast van een extra voordeel van tien procent korting op het assortiment tegen inlevering van de bon elders in deze krant. Hebt u een idee wat u zou willen, maar is advies welkom? Maak dan gebruik van de binnenhuisarchitect/stylist die u kunt helpen bij een goede keuze qua meubilair, afstemmen van kleurkeuze en meer. Vraag naar de specifieke voorwaarden. Kom langs bij Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo of het Schuttersveld 20 in Enschede. Kijk ook op: www.woonenslaap.nl