Afbeelding
Foto:

Genieten in je nieuwe
badkamer óf keuken

ENTER - We horen het veel deze dagen: de economie trekt weer aan en mensen geven weer meer uit aan hun badkamer en keuken. Ook omdat veel mensen ontdekken dat je toch zeker meer en meer tijd doorbrengt in deze ruimtes. Of je nu kiest voor een heerlijk bad ter ontspanning of liever doet aan 'fun cooking', bij Bubbels & Jets ben je aan het juiste adres.

Bij Bubbels & Jets denkt u natuurlijk gelijk aan de badkamers en bubbelbaden waar het bedrijf om bekend staat, maar het assortiment en de ervaring is veel breder dan dit. Zo bieden zij ook sauna's, douches, tegels en een groot aantal accessoires aan. Er is voor iedereen een betaalbare badkamer geheel naar wens te vinden, vakkundig geïnstalleerd door bedrijven waar Bubbels & Jets al jaren een goede band mee heeft. Want: uiteraard moet dit werk secuur en geheel naar wens verlopen. Maar wist u ook dat u bij Bubbels & Jets terecht kunt voor een nieuwe keuken?

Keukens
Bubbels & Jets sinds enige tijd ook actief met het leveren van keukens, naast de badkamer en wellness. Het Enterse bedrijf is namelijk ook pilot store van het Duitse merk Küchenwelt. Alleen nu hoeft u niet naar Duitsland, u kunt gewoon in Nederland terecht voor passend advies over uw nieuwe keuken. U koopt deze dan rechtstreeks van de Duitse fabriek, maar wel met de Nederlandse garantie. In de showroom is een representatieve selectie te vinden van keukens in diverse stijlen met veel mogelijke opties. Zo kunt u hier ook alles uitproberen in een echt werkende demonstratie-keuken. Hebt u een keuze gemaakt dan draagt Bubbels & Jets zorg voor het traject van bestellen en plaatsen. Wederom door erkende bedrijven die garant staan voor een goede en snelle installatie. De medewerkers van Bubbels & Jets helpen u graag met passend advies voor uw nieuwe keuken, badkamer, jacuzzi of sauna. Kom langs en ervaar waarom service hier centraal staat. De showroom is gevestigd aan de Vonderweg 28B in Enter. Hier is ook een testopstelling met sauna en binnen- en buitenbaden. Kijk voor meer informatie op: www.bubbelsenjets.nl of bel met 0547 - 384 000.

Afbeelding
Afbeelding