Afbeelding
Foto:

Zwembad in Almelo zomervakantie open

ALMELO - Het zwembad Het Sportpark aan de Sluiskade is sinds deze week gedurende de gehele zomerperiode, tot en met zondag 3 september, alle dagen geopend. Dat geldt voor het buitenbad en het binnenbad.

Er is dus ongeacht de temperaturen volop de mogelijkheid om te genieten van een zomers dagje uit in eigen stad. Baantjes trekken, glijden van de glijbaan, potje beachvolleyballen, activiteiten op de ligweide, het kan...bij Het Sportpark. De openigstijden zijn zeven weken dagelijks geopend, door de week van zeven uur in de ochtend tot vijf uur in de middag en in het weekend van tien tot vijf.

Bovendien speelt Het Sportpark het gehele seizoen in op de temperaturen. Is het een hele warme dag in het weekend, dan worden de openingstijden verruimd. Bij lagere temperaturen wordt het buitenbad verruild voor het binnenbad en kan het zwemplezier gewoon doorgaan. Uitgezonderd van 21-25 augustus, want dan is het binnenbad gesloten in verband met het jaarlijkse onderhoud.

Er zijn bovendien geregeld bijzondere activiteiten voor uiteenlopende leeftijdsgroepen, waaronder wedstrijden met en zonder bal, schuimparty's en lady nights.