Afbeelding
Foto:

Pro deo advocaat sociale zekerheid

ALMELO - VDG advocatuur is het advocatenkantoor van mevrouw mr. Saskia van de Griek. VDG is een handelsnaam die valt onder het advocatenkantoor Corporate Law, bedrijfsadvies en advocatuur.

De advocaat mr. Saskia van de Griek is ruim 14 jaar advocaat en heeft inmiddels alweer vier jaar haar praktijk in Almelo. Inmiddels behandelt zij bijna alleen nog zaken op gebied van sociale zekerheid, in bezwaar en (hoger) beroep. ?Het kan gaan om afwijzen, stopzetten, korten of beëindigen van een bijstandsuitkering bij de Gemeente, een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV of van een Wmo voorziening.

Specialisatie
Zij specialiseert zich op dit gebied en zal zelfs eind van het jaar toegelaten worden tot de specialisatievereniging voor socialezekerheidsrecht advocaten, de SSZ.?U zult haar voornamelijk gaan leren kennen als een sociale, sympathieke advocaat, die zich inzet voor iedere cliënt. ?Haar rechtsbijstand is zeer laagdrempelig. Advocaat Van de Griek biedt gratis adviesgesprekken, behandelt pro deo zaken en is gevestigd in de Javatoren, bij het station. ?Ze is aangesloten bij het Juridisch Loket, de Raad voor Rechtsbijstand, High Trust en de Orde van Advocaten.? Kijk ook op: www.vdg-advocatuur.nl