Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

De Fiat 500L

NIJVERDAL - De vernieuwde 500L staat deze maand al in de showroom van dealer Aaltink in Nijverdal. De prijzen zijn al bekend. De nieuwe 500L is er vanaf € 21.795,-

Het assortiment van de vernieuwde Fiat 500L omvat de uitvoeringen PopStar en Lounge, het basismodel Pop is komen te vervallen. Elke 500L is vanaf nu standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, stuurwielbediening, elektrisch verstelbare buitenspiegels, een 3,5-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel en een Uconnect infotainmentsysteem met 5 inch aanraakscherm. Zo bent u niet alleen bereikbaar, maar hoeven passagiers zich onderweg ook zeker niet te vervelen.

Lounge
Wie kiest voor de Lounge-uitvoering krijgt daarnaast ook een met stof afgewerkt dashboard, automatische klimaatregeling, een panoramadak, een 7 inch aanraakscherm (in plaats van 5 inch), 16 inch lichtmetalen wielen en sensoren voor licht en regen. Het moet dus echt een lounge op wielen zijn: een plek waar je graag verblijft met een geweldige sfeer.

Groot, groter...
De 500L wordt ook leverbaar als Cross en zevenzits Wagon. Die laatste is net als de vijfzits 500L als PopStar en Lounge te verkrijgen. De 500L Cross heeft een specifieke aankleding met als belangrijkste extra's de uiterlijke verfraaiingen, zoals 17 inch lichtmetalen wielen en onderscheidende bumpers en grille. Fiat levert de vernieuwde 500L met dezelfde motoren als voorheen. Terug van weggeweest is de 1.6 MultiJet dieselmotor met 120 pk.

Maak een proefrit
De nieuwe Fiat 500L is dus deze maand te zien in de Nederlandse showrooms. Autobedrijf Aaltink in Nijverdal laat u graag kennis maken voor een proefrit. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl