Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Preview van Impreza bij Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Subaru lanceert in het laatste kwartaal van dit jaar de volledig nieuwe Impreza. Nog voordat de auto opduikt in de showrooms van de Subaru-dealers, is het model in de maand juli bezig met een rondje Nederland. Op zaterdag 15 juli is er een exclusieve sneak preview bij Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek.

Subaru heeft zich bij de nieuwe Impreza gericht op veiligheid. Het model behoort tot de veiligste auto's in zijn klasse en zou weleens - wanneer de auto door EuroNCAP is getest - dé veiligste auto in zijn klasse kunnen zijn, precies zoals hij dat in Japan en Amerika ook al is. Het ongekend hoge veiligheidsniveau wordt bereikt door een breed scala aan voorzieningen en technische slimmigheden. Meest in het oog springend is EyeSight, een systeem dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder en ingrijpt als er gevaar dreigt.

Grip
Voor maximale grip ongeacht de omstandigheden is tevens standaard Symmetrical All Wheel Drive aanwezig, evenals de compacte boxermotor die bij een frontale aanrijding onder de auto schuift in plaats van in het interieur. Daarnaast is de Impreza de eerste Subaru die op het Subaru Global Platform is gebouwd, een nieuwe bodemplaat die stijver is en een betere wegligging biedt door onder meer een lager zwaartepunt. Andere voorzieningen die helpen om de Impreza de veiligste in zijn klasse te maken, komen op 15 juli aan het Tusveld 15 in Bornerbroek aan bod als Autobedrijf Zuithof zijn gasten verder zal informeren over het model. U bent van harte welkom!