Afbeelding
Foto:

Broekhuis Zomerdeals

ALMELO - In de zomer gaan we graag op pad. Naar het strand, een dagje pretpark of er met de caravan op uit voor een kampeervakantie in binnen- of buitenland. En stel je nu eens voor dat je dit kunt doen in een gloednieuwe Peugeot. Autobedrijf Broekhuis met vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen heeft namelijk weer Zomerdeals!

Tot en met 31 juli profiteert u bij aanschaf van een nieuwe Peugeot uit voorraad van diverse voordelen. Zo ontvangt u een gratis Soleil strandstoel bij aanschaf, zolang de voorraad strekt. Nóg leuker zijn natuurlijk de aantrekkelijke Soleil-kortingen op geselecteerde modellen. Dit begint bij de compacte Peugeot 108 die nu met de Soleil-korting rijklaar is voor 11.899 euro. De Peugeot 208 kost dan 15.899 euro, de ruime Peugeot 2008 SUV is rijklaar voor 20.899 euro en de Peugeot 308 staat voor u klaar voor 22.899 euro.

Trekauto van het Jaar
De Peugeot 308 is voor de fanatieke caravanners onder u zeker geen onbekende. Zo won de 308 in 2014 nog de verkiezing voor Trekauto van het Jaar van de ANWB. Ook op het gebied van comfort en betrouwbaarheid scoort de 308 goed in vele tests, zeker belangrijk voor een echte vakantie-auto.

Soleil-pakket
Bij de kortingsactie voor de geselecteerde modellen zit ook een Soleil-pakket inbegrepen. Dit omvat airconditioning, een Soleil-mattenset, Soleil-badge, extra getinte ramen vanaf de B-stijl en vernis metaallak. Tegen een meerprijs vanaf 399 euro is nog een aanvullend Soleil-pakket verkrijgbaar met lichtmetalen velgen.

Zonnige kilometers
Kom langs en maak kennis met deze aantrekkelijke Soleil-modellen die u vele vertrouwde en hopelijk zonnige kilometers zullen bezorgen. U bent van harte welkom bij uw Broekhuis Peugeot dealer, met vestigingen in Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen. Kijk ook op: www.broekhuis.nl voor deze actie en aanvullende informatie.