Afbeelding
Foto:

Dé leverancier van kunstgras in Twente

ENSCHEDE - In maart vorig jaar is GardenPro b.v. gestart als handelsonderneming in hoogwaardig en kwalitatief kunstgras en hekwerken. In eerste instantie vanuit een kleine ruimte in Glanerbrug en een opslag in Duitsland. Sinds februari is het bedrijf verhuisd naar De Giem 4a in Enschede waar zwij de opslag en verkoop van kunstgras en hekwerken verzorgen.

De afnemers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven. Te denken valt aan hoveniers, dierenspeciaalzaken en tuincentra. Tevens kunnen wij kunstgras leveren voor sportvelden, pannavelden en speelplaatsen. GardenPro streeft om langdurige relaties op te bouwen.
Het kunstgras komt uit Nederland en Spanje; leveranciers waar uitstekende contacten mee zijn. Er werd bewust voor gekozen om de concurrentie niet aan te gaan met de prijsvechters maar te kiezen voor kwaliteit en service. Het kunstgras wat GardenPro levert kan ook gelegd worden door hun professionele partners. Uitgangspunt hierbij is dat de ondergrond van het kunstgras de basis is van een goede grasmat.

Advies
GardenPro geeft u graag advies op maat, zodat u een kunstgrasveld heeft wat bij uw gebruik past en een gevoel van ultieme vrijheid geeft. Het assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid kleurschakeringen en verschillen in volume en hoogte. Zij selecteren het kunstgras op kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid waardoor het kunstgrasveld niet van echt te onderscheiden is. Indien u er voor kiest een kunstgrasmat bij GardenPro af te nemen en/of te leggen komen zij altijd bij u thuis om de situatie te bekijken. Hierdoor kunnen de vakkundige medewerkers een goede indicatie geven van de kosten en mogelijkheden.

Kom langs
U kunt GardenPro bezoeken aan de Giem 4a te Enschede. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.