Afbeelding
Foto:

Stijlvol Rivièra Maison bij Woon & Slaap

ALMELO/ENSCHEDE - Woon & Slaap is hét adres voor een stijlvol interieur dat ook nog eens verrassend betaalbaar is. Met twee vestigingen in Almelo en Enschede bent u aan het juiste adres voor veel diverse bekendere merken, waaronder Rivièra Maison.

Rivièra Maison is een merk met een rijke geschiedenis. In 1948 openden Jacques en Dini Teunissen een bloemenwinkel in Amsterdam. Deze groeide al snel met een specialisatie in bloemsierkunst. Sinds 1985 groeide Rivièra Maison door in woondecoraties en meubels, met veel dealers waaronder Woon & Slaap.

Prijzen
Rivièra Maison won de afgelopen jaren al vele internationale prijzen voor hun woondecoraties en meubels. Ze zijn dan ook regelmatig te vinden op toonaangevende beurzen, zoals Maison et Object, de jaarlijkse interieurbeurs in Parijs.

Stijlvol en divers
Rivièra Maison staat als woonmerk bekend om haar grote aanbod van stijlvolle accessoires voor ieder interieur. Meubels levert Rivièra Maison ook, waarbij de stijl veelal richting rustiek gaat; zo maken zij dit onder meer van gerecycled eiken- en essenhout.

Modern en toch klassiek
Een klassieke interpretatie van een modern item; ook dit is iets waar Rivièra Maison in uitblinkt. Bijvoorbeeld een cupjeshouder voor uw espresso-apparaat, uitgevoerd in een rustiek uiterlijk. Bij Woon & Slaap treft u een groot assortiment van Rivièra Maison, niet alleen voor de eigen woning maar ook juist leuk om te geven als geschenk. Woon & Slaap biedt u ook een gratis interieuradvies aan om zo uw nieuwe meubels, accessoires en kleurkeuze goed op elkaar af te stemmen. Zo wordt een interieur méér dan alleen de meubels. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Kom langs
Kom langs bij Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld in Enschede of bezoek www.woonenslaap.nl. Kijk op de pagina hiernaast voor een kortingsbon voor 10 procent korting bij Woon & Slaap! Vraag naar de voorwaarden.