Afbeelding
Foto:

Veilig op pad met
de Nissan Zomercheck

HENGELO - Tijdens de zomer maken we vaak vele kilometers met de auto. Voor de dagjes uit, maar ook de verdere kampeervakantie. Het is dan ook zeer belangrijk dat de auto in goede staat is. Autobedrijf Lesscher BV biedt daarom de Zomercheck aan tot en met 31 juli. Deze is gratis voor Nissan-rijders.

Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer en maken zij kans op het winnen van een cheque van 2.000 euro. Wel moet u even vooraf een afspraak maken voor de Zomercheck, in verband met de planning.

Geen verrassingen
Een goede inspectie van de auto voor de vakantie voorkomt onaangename verrassingen. Daarom houdt Autobedrijf Lesscher ook dit jaar weer de jaarlijkse Zomercampagne. Dit jaar met als thema 'Geniet samen met Nissan van de zomer'. Tot 31 juli zijn Nissan-rijders van harte welkom voor de uitgebreide Nissan E-Check.

Jaar lang gratis pechhulp
De auto wordt dan door de Nissan-technici vakkundig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat de Nissan-rijder veilig en onbezorgd met de auto op vakantie kan gaan. En die controle is helemaal gratis. Indien onverhoopt onderhoud of reparatie aan de Nissan nodig blijkt te zijn, ontvangt de eigenaar na uitvoering daarvan een jaar lang Nissan Pechhulp in veertig Europese landen, ook gratis!

Airco-check
Op vakantie zit je niet te wachten op een defecte airco. Voor slechts 9,95 euro (voor auto's van 0-5 jaar) controleert Autobedrijf Lesscher of de airconditioning technisch in orde is. Een goed werkende airco is niet alleen prettiger en veiliger op een warme zomerdag, het is ook beter voor de gezondheid. Voor Nissan-rijders met een Nissan+ Card is de Airco-check zelfs gratis. Ook biedt de Nissan-dealer korting op ruitenwisserbladen, voor auto's ouder dan vijf jaar. En zijn nieuwe banden nodig, dan profiteert de klant van 25% bandenkorting.

Fraaie prijzen te winnen
Nissan geeft het thema van de Zomercampagne extra betekenis met prachtige prijzen, waarop de deelnemers aan deze actie kans maken. De hoofdprijs is een zomercheque van 2.000 euro.