Afbeelding
Foto:

Meten is weten

ENSCHEDE - Uit onvrede richtte Mery van Beek in 1993 haar winkel op: Big Beautiful Underwear aan de Noorderhagen 66c in Enschede. Wie in die tijd grote maten onderkleding nodig had, kwam uit bij wit, zwart en unikleuren. Functioneel degelijk, maar niet elegant. Sindsdien is er echter veel verbeterd!

Toen Mery met haar moeder in Londen was, bezocht ze daar een enorm warenhuis met grote maten. Zo ontstond het idee om zich te specialiseren in bijzondere maten ondergoed voor dames. De winkel aan de Noorderhagen is inmiddels landelijk bekend. Zij bieden vele bh's, slips, bh-liners, body's, badpakken en bikini's aan.

Bijzonder
Het assortiment is maar één aspect van de winkel. Wat deze echt bijzonder maakt is de grote vakkennis van Mery op het gebied van bh's. Ze heeft maten van 65D tot en met 105N-cup in huis, dus ook voor een grote cup met smalle omvang heeft de winkel een oplossing te bieden. Badmode is er te vinden vanaf maat 36 tot en met 58 in alle cupmaten vanaf D. Mery is niet als enige vakvrouw actief in de zaak. Ze werkt al 18 jaar samen met Betty, die net zo kundig is. Sinds een jaar versterkt Jolanda dit team.

Meten is weten
Iedere vrouw die binnenkomt, wordt opgemeten en vaak blijkt dat ze al jaren met een verkeerde maat bh rondloopt, wat resulteert in klachten als hoofd-, rug, en nekpijn. Naast de cupmaat wordt ook de omvang vaak verkeerd gekocht. Meten helpt bij een perfecte pasvorm. Klanten lopen dan vaak ook vol zelfvertrouwen de winkel uit met hun nieuwe bh die perfect zit. Door de juiste pasvorm en kwaliteitsproducten aan te bieden, heeft Big Beautiful Underwear inmiddels klanten die van heinde en verre hiernaartoe komen.