Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Spectaculair voordeel op Nissan Qashqai

HENGELO - De Nissan Qashqai is momenteel extra aantrekkelijk geprijsd. Ook nu kunt u bij Autobedrijf Lesscher in Hengelo nog gebruik maken van de "Geef me de Vijf" voordeelactie. Hiermee loopt uw voordeel op tot wel 5.000 euro.

Wie nu bij Autobedrijf Lesscher kiest voor de aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai, profiteert van deze spectaculaire actie op hun nieuwe Nissan, ongeacht de Qashqai-uitvoering waarvoor zij kiezen. Wel moet het gaan om een auto die op voorraad is. Het klantvoordeel van maximaal 5.000 euro is inclusief 5 jaar onderhoud / 100.000 kilometer, 5 jaar garantie (3 jaar fabrieksgarantie + 2 jaar verlenging), 5 jaar Nissan Assistance en een inruilpremie van 2.750 euro.

Populair
De Qashqai is al jaren de populairste crossover op de Nederlandse markt. ESP, zes airbags, airconditioning, cruisecontrol, een audiosysteem met cd-speler, aux- en USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit zijn standaard, evenals LED-dagrijverlichting, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en Hill Start Assist.

Kom langs
De Nissan Qashqai is sinds zijn introductie inmiddels niet meer weg te denken. Dankzij de rijke uitrusting, het sportieve uiterlijk en verhoogde zit in een compact maar krachtig design is het geen verrassing dat Nissan een ware bestseller heeft in de veelzijdige Qashqai. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens langs te komen voor een proefrit. Autobedrijf Lesscher is gevestigd aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Bel voor informatie met 074-242 41 58 of kijk op: www.autolesscher.nl