Afbeelding
Foto:

Hyundai testdagen bij
Autogroep Twente

HENGELO - De Autogroep Twente organiseert komend weekend, zaterdag 24 en zondag 25 juni, de Hyundai Testdagen.

Bij de vestiging in Hengelo kunt u beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur uitgebreid kennis maken met de vele modellen die Hyundai levert in diverse uitvoeringen. In de riante showroom van 4.000 vierkante meter zijn volop varianten te vinden zoals de luxe Genesis Sedan, exclusief bij Autogroep Twente. Er zijn natuurlijk volop occasions te zien in de Grote Occasion Show.

Introductie
Daarnaast wordt er een aparte introductie gehouden van de nieuwe Hyundai i30 Wagon. Deze beschikt over diverse nieuwe innovaties op het gebied van veiligheid. Kom deze zelf ervaren, zaterdag om 13.00 uur. Uiteraard is een royale occasionshow georganiseerd op het zijterrein waarbij jong gebruikte auto's van diverse merken tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Workshops
Er is ook een uitgebreid randprogramma opgezet met voor ieder wat interessants. Zo kunt u ook deelnemen aan de workshops private lease en duurzaam rijden. Hier staat elektrisch rijden centraal, wat diverse voordelen heeft op milieu- en financieel gebied.

Caravans
Henk Pen Caravans en Kampeerauto's zal met een kleine selectie kampeermiddelen aanwezig zijn. Ook kunt u deelnemen aan een workshop rijden met de caravan onder deskundige begeleiding.

Kom langs
De Hyundai Testdagen zijn leuk voor het hele gezin; ook voor kinderen is er van alles te beleven. U bent van harte welkom in de showroom aan de Vosboerweg 10. Kijk ook op: www.autogroeptwente.nl