Afbeelding
Foto:

Uitnodiging samenkomst zondag 25 juni

Daarna iedere vierde zondag van de maand.
Vraag niet naar de weg..want iedereen is de weg kwijt! Kronenburgerpark – Frank Boeijen 1985

Tegenwoordig leven we in een jachtige maatschappij waarin er veel druk op mensen wordt gelegd en het lijkt er op dat de wereld om ons heen steeds meer uit balans raakt. Hierdoor kunnen we stress en angst ervaren en het is mogelijk dat we gaan twijfelen welke rol we hierin zelf spelen. Zou dat dat ook een bepaalde invloed op ons kunnen hebben? In hoeverre hebben we de harmonie in ons eigen hart verloren en in hoeverre heeft dit maken met onze eigen beelden en verwachtingen die we over het leven hebben? We proberen steeds ons beste beentje voor te zetten en we gaan steeds maar weer door in onze dagelijkse routine om iets van ons leven te maken. Maar lopen we onszelf niet steeds voorbij in het streven naar steeds meer en beter? Het kan zijn dat je het even niet meer weet.
Op zondag 25 juni aanstaande is er van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur een samenkomst in Almelo. Het is niet de bedoeling om als aparte groep of genootschap buiten de samenleving te staan. Uiteindelijk gaat het erom dat we de verbinding vanuit onze harten met onszelf én met elkaar trachten te bevorderen. Ook gaat het er om dat we tot een werkelijke beleving kunnen komen dat we allemaal samen onderweg zijn. Karel Gibbels uit Haarlem (schrijver van het boek 'Tijd voor de Sleutel', (zie voor meer informatie: shop.lecturium.nl of https://www.bol.com of Https://www.facebook.com/groups/tijdvoordesleutel) zal bij elke samenkomst aanwezig zijn. De samenkomsten vinden elke vierde zondag van de maand plaats.
Kom graag eens kijken of het iets voor je kan betekenen. Stuur dan een mail naar sleutel@kpnmail.nl Na ontvangst van je mail, krijg je meer informatie over de locatie.