Afbeelding
Foto:

Repair Café Almelo

ALMELO - Stel: je stofzuiger, koffieapparaat of broodrooster is kapot. Je kunt het weggooien, maar... misschien is het best nog te repareren. Wie echter zelf niet bepaald handig is kan ook de hulp inroepen van het inmiddels steeds bekendere repaircafé.

Het repaircafé wordt op vrijdag 23 juni gehouden van 12.30 tot 15.30 uur. U bent van harte welkom in het Klussenheis van Aveleijn in Almelo, op de hoek van de Kruisweg en Boomshoeksstraat. De vrijwilligers zitten dan klaar om samen met een reparatie te proberen onder het genot van een kopje koffie. De reparatie is in principe gratis, wel wordt een bijdrage gevraagd voor eventuele onderdelen die benodigd zijn. De meeste apparaten zijn vaak nog wel te repareren met relatief simpele onderdelen. Niet alleen goedkoop, maar ook duurzaam dus.

Meld u aan!
Er is op dit moment ook zeker behoefte aan vrijwilligers die juist zeer handig zijn en graag kleine reparaties uitvoeren. Hebt u ervaring met het repareren van kleding, fietsen, elektrische apparaten, meubels en andere gebruiksvoorwerpen, meld u dan aan als vrijwilliger. U kunt hiervoor contact opnemen via info@repaircafealmelo.nl. Of kijk voor algemene informatie op www.repaircafealmelo.nl