Afbeelding
Foto:

Keuken & Bad ook voor
'normale' keuken en badkamer

ALMELO – Op het industrieterrein bij Urenco en De Karelskamp zit het bedrijf Keuken & Bad Almelo met een showroom die vijf dagen in de week geopend is voor consumenten. "We zitten niet op de Woonboulevard, dus we zijn wat lastig te vinden", legt eigenaar Gerold Meenhuis uit.

Het bedrijf maakt naast 'normale' keukens en badkamers ook aangepaste versies. Meenhuis zelf heeft het liever over comfortkeukens en comfortsanitair senioren en gehandicapten door geheel het land en zelfs internationaal. "Wij proberen mensen te informeren hoe ze met woningaanpassingen zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis kunnen blijven wonen." Gelukkig kan een van onze keukenleveranciers Keller Keukens hier heel goed op inspelen.

Normale zaak
"Op verjaardagen moet ik soms uitleggen dat we ook een 'normale' keuken- en badkamerzaak zijn. We staan dan ook goed bekend als bedrijf dat veel doet voor mensen met een beperking. Daar zijn we ook heel goed in, maar in Almelo hebben we een hele mooie showroom waar ook klanten terecht kunnen die geen aangepaste keuken of badkamer nodig hebben. Onze kracht is dat we heel goed kunnen meedenken met de mensen, en hun unieke situaties. Denk bijvoorbeeld aan ouderen." Als voorbeeld noemt Meenhuis een vaatwasser op hoogte, een klep die onder een oven verdwijnt als je hem opent of het gebruik van lades in plaats van kastjes om niet op de knieën te hoeven.

Service
Keuken & Bad verzorgt het plaatsen van een nieuwe keuken/badkamer van a tot en met z, van het demonteren van de oude keuken tot aan de vloeren en wanden van de nieuwe keuken/badkamer toe. "We hebben hier een tegelafdeling en de vloer kan je hier ook uitzoeken", aldus de ondernemer.

Kom langs
De zaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 9.30 tot 18.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak voor een bezoek in de avonduren te maken. Meer informatie is te vinden op www.keukenenbadalmelo.nl en >> www.mcscomfort.nl

Afbeelding
Afbeelding