Afbeelding
Foto:

Spectaculaire zomer actie bij Auto Aaltink in Nijverdal

NIJVERDAL - Bij Ewald Aaltink is de temperatuur naar zijn hoofd gestegen! Daarom geeft hij alleen in juni hoge kortingen weg op de gehele Fiat lijn. Er zijn slechts 40 auto's met de maximale korting beschikbaar; dus OP=OP!

Volgens Ewald Aaltink werd het weer eens tijd voor een spraakmakende actie. Zo'n actie met echt veel voordeel vergelijkbaar met zijn actie in 2012 "Ewald moet er 70 kwijt". Hierover ging hij in overleg met Fiat Nederland waardoor de actie: Ewald's Summer Sale is ontstaan. Een maximum van 40 auto's wordt door Fiat Nederland financieel zwaar ondersteund in de maand juni waardoor de aankoop van een nieuwe Fiat nog nooit zo interessant heeft kunnen zijn. Deze super aanbieding geldt enkel en alleen bij Auto Aaltink in Nijverdal en mits kentekenregistratie in de maand juni.

Aktie op alle modellen
De actie geldt op alle Fiat modellen. Van de functionele en ruime Fiat Panda, naar de gezins auto 500L tot de stoere en ruime crossover 500X… en natuurlijk alles wat daar tussen zit. Iedere auto zijn eigen actie één ding hebben ze echter gemeen: De acties zijn super scherp! Welke actie op welke auto geldt is te vinden op Auto Aaltink's speciale Fiat actiewebsite: www.ikwileenfiat.nl. Hier kunt u ook snel en makkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen en zien hoeveel auto's er nog beschikbaar zijn met het maximale voordeel!.

Kom langs
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie in diverse smaken staan daar alle Fiat modellen om te bewonderen of om in proef te rijden. Daarnaast helpen de verkoopadviseurs van Auto Aaltink u graag met uw vragen of om de offerte nog verder te verduidelijken. Kijk ook op www.ikwileenfiat.nl en op de Facebook pagina van Auto Aaltink.