Afbeelding
Foto:

Club 41 van voormalige tafelridders haalt vijf mille op voor goede doel Stop MS Romaike

Almelo – Club 41 Almelo hield recent het tweede fundraisingevent 'Hersens Hart en Kloten' in het bestaan van deze voormalige tafelridders. Het goede doel was Stichting Stop MS Romaike, waarvoor vijfduizend euro werd vergaard.

Zo'n 250 genodigden werden meegenomen in de ontwikkeling van de stad waarbij ondernemers, burgemeester Gerritsen, ceremoniemeester Huffnagel en de Belgische investeerder Heylen het woord voerden. Heylen zette onlangs zijn handtekening voor de bouw van een logistiek centrum op het XL Businesspark Twente aan de A35 bij Almelo.

Voor de plechtigheden in Almelo had de Vlaamse ondernemer een Antwerpse ondernemersclub meegetroond. Het klikte goed tussen de Vlaamse zakenlieden en de leden van Club 41, die werd opgericht door Almelose ondernemers die vanwege hun leeftijd (40) serviceclub De Ronde Tafel moesten verlaten. De baten van het fundraisingevent (5.000 euro) werden tijdens een bijeenkomst bij 't Hookhoes overhandigd aan de Stichting Stop MS Romaike. Er is 75.000 euro nodig voor een specialistische behandeling in Rusland.