Afbeelding
Foto:

Love songs van Hans Visser en muze Irena Filippova in Hof 88

Almelo –. De van oorsprong Russische Irena Filippova (accordeon) en de Nederlandse Hans Visser (gitaar), niet geheel toevallig ook een stel, nemen het publiek zaterdagavond mee in een filosofische en muzikale verkenning van de liefde, vanaf kwart over acht in Theater Hof 88 te Almelo.

Hans Visser, één van de oprichters van de groep Flairck, vormt sinds 2005 een duo met de Russische accordeoniste-zangeres Irena Filippova. Ze treden veelvuldig op, met een diversiteit aan programma's. Dit keer spelen ze Verboden en geheime liefdes.

Liefde als inspiratie

De liefde is een nooit opdrogende bron van inspiratie voor dichters, schrijvers, filmers en muzikanten. De liefde die ons gelukkig maakt en de liefde die ons doet zuchten van ellende. Nieuwe liefde en liefde die voorbij is. Voor eeuwig of toch liever voor een ogenblik. Echt of liever de schijn van echt, o, schone schijn...

Beproefd en geproefd

In dit programma komen ze allemaal langs... Liefde is het onderwerp van veel liedjes, gedichten, films en verhalen. Bij voorkeur als die niet van een leien dakje gaat. Het mag wel een tikkie schuren, een beetje pijn doen, een liefde die soms beproefd moet worden alvorens geproefd kan worden. Komt dat zien, komt dat horen.