Afbeelding
Foto:

Straks ook vestiging Uniek buiten Twente

ALMELO/ENTER - Het bedrijf Uniek Bedrijfsmakelaars te Enter, dat ook in Almelo veel onroerend goed bemiddelt, opent medio volgende maand een tweede kantoor. Dat gebeurt in een statig kantoorpand aan de Loolaan in Apeldoorn.

'Door onze landelijke aanwezigheid was het niet de vraag óf maar wannéér we deze stap zouden zetten', verklaart grondlegger/directeur Lammertink. Het bedrijf betrok nog niet zo lang geleden in de bakermat Enter een nieuwe behuizing op de begane grond van een gebouw op de voormalige horecalocatie van het in het kader van de dorpsvernieuwing afgebroken café annex zalencentrum Dreijerink.

Enterse mores

De dagelijkse leiding in de tweede vestiging berust bij mede-eigenaar Kemna, die in 2010 binnenkwam bij Uniek en ermee vergroeid raakte. Ook in Apeldoorn zullen de Twentse/Enterse mores heersen: korte lijnen, snelle antwoorden, helder advies en meer daden dan woorden. Lammertink blijft als eigenaar het aanspreekpunt in het moederdorp Enter, maar zal als oprichter en roerganger van het makelaarsbedrijf ook wel'es in Apeldoorn opduiken.