Afbeelding
Foto:

KTM bij Motor Centrum Eibergen

EIBERGEN - Het Oostenrijkse motormerk KTM is steeds bekender in Nederland. De motoren met de welbekende huiskleur oranje zijn steeds meer te zien op de Nederlandse wegen.

Misschien is het daarom wel zo'n hardloper? Dat we ons verbonden voelen met deze huiskleur? Het is in ieder geval een merk dat niet meer weg te denken is bij Motor Centrum Eibergen. En zij laten ook u graag eens kennismaken met deze mooie motoren. Want zo'n eigenzinnig merk past perfect bij het team van het Motor Centrum Eibergen. Heb je nou altijd al een keer op een KTM willen rijden? Maar komt het er niet van of weet je niet goed waar te beginnen? Er is een oplossing!
Op 23 april doen de Orange Days zich aan in Eibergen. Een dag die geheel in het teken staat van KTM: de nieuwe modellen, de beleving, de KTM familie. Ze proberen echt het KTM gevoel over te brengen de 23ste. Misschien wil je enkel inspiratie opdoen of wil je de KTM van je dromen uitproberen? Wat de reden ook is, je bent van harte welkom voor een proefrit op zondag 23 april bij Motor Centrum Eibergen!

Kom langs
Motor Centrum Eibergen is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 12 in Eibergen. Maak kans op een dag KTM rijden! Meldt je vóór 24 april aan voor onze nieuwsbrief en ding mee naar deze mooie prijs. Kijk ook op www.motorcentrumeibergen.nl