Afbeelding
Foto:

Adrenaline nodig?

HENGELO - Kun je wel wat extra adrenaline gebruiken in je leven? Kom dan met Pasen naar MotoPort in Hengelo. Zij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor een nieuwe motor, occasion of uiteenlopende accessoires.

Tweede Paasdag. Je geniet van een heerlijk ontbijtje. Verse broodjes, heerlijk beleg en niet te vergeten een gekookt eitje. En daarna? Dan tank je gewoon wat adrenaline bij MotoPort Hengelo aan de Enschedesestraat 210 in Hengelo.

Veel te beleven
Er is in het Paasweekeinde veel te beleven bij MotoPort Hengelo. Uiteraard kun je de nieuwste modellen motoren bewonderen, want nu het nieuwe seizoen is begonnen is er veel nieuws onder de zon. Wie serieus denkt aan de aanschaf van een motor kan in het Paasweekeinde goed zaken doen bij MotoPort Hengelo. Er zijn speciale inruil- en occasiondeals te maken. MotoPort Hengelo heeft een veelzijdig aanbod aan nieuw en (jong) gebruikte motoren. Het moet wel heel raar lopen als uw droommotor er niet bij staat. MotoPort Hengelo biedt nog veel meer. Zo is de nieuwste collectie motorkleding gearriveerd en deze hangt nu in de rekken. Ook voor helmen, onderdelen, accessoires en banden is MotoPort Hengelo het juiste adres. Goede beschermende kleding en een helm zijn essentieel voor lang en plezierig, maar vooral ook veilig motorgenot. Redenen genoeg dus om een bezoek te brengen aan MotoPort Hengelo, waar het rond de Pasen altijd erg gezellig is.

Tweede Paasdag
MotoPort Hengelo is op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie surf naar www.motoporthengelo.nl of volg Motoport Hengelo op Facebook.