Afbeelding
Foto:

TheaterTipAvond van beide theaters Almelo

Almelo – De samenwerkende cultuurpodia Theaterhotel Almelo en Theater Hof 88 werpen maandag licht op delen van hun gezamenlijke programmering van het seizoen 2017-2018. De twee theaters hebben één doel: een culturele uitvalsbasis vormen voor Almelo en omgeving, waar men wordt ontroerd, verrijkt en vermaakt.

Tijdens de jaarlijkse TheaterTipAvond, die gratis toegankelijk is, wordt het nieuwe theaterprogramma vanaf acht uur belicht en de bijbehorende brochures gepresenteerd. De programmeurs /directeuren Joris Kemps (Hof 88) en Esther Hammink (Theaterhotel Almelo) maken zich samen sterk voor een hoogwaardig aanbod vanaf september.

Om de bezoekers een indruk te geven van de mogelijkheden voor het nieuwe seizoen is de TheaterTipAvond bedoeld. Artiesten die het komende seizoen avondvullend te zien zijn, geven een voorproefje en theatermakers lichten hun voorstelling toe.

Doolittle

Zo komt Esmeé Dekker vertellen over de musicalproductie My Fair Lady waarin zij de rol van Eliza Doolittle speelt, laat The Junction (zie foto) horen dat hun stemmen krachtige, expressieve instrumenten zijn en is het aan Ellen Dikkers om de zaal te laten lachen.