Afbeelding
Foto:

Heracles aast op strijd om 'n Europees ticket

ALMELO - Er is Heracles veel aan gelegen om in het linker rijtje te komen, want dat beteken dat club meestrijdt om een Europees ticket. De kans kan worden vergroot door zaterdagavond (20.45 uur) thuis van Heerenveen te winnen.

Voor aanvoerder Thomas Bruns is het extra belangrijk de play-offs te halen, want het zou een mooi passend afscheid zijn. Bruns vertrek na dit seizoen bij Heracles. Er zou belangstelling zijn van Vitesse en Utrecht. Het kan natuurlijk ook altijd nog Heerenveen zijn. De 25-jarige Bruns heeft Heracles officieel laten weten in elk geval te vertrekken; hij zegt na zes en een half jaar Almelo toe zijn aan 'een nieuwe uitdaging'.

Armenteros blijft
Wel is de optie in het contract van Samuel Armenteros gelicht, waardoor de spits, die zaterdag zijn vijftigste doelpunt kan maken, tot en met het volgende seizoen onder contract blijft bij de club. Er zijn onderhandelingen gestart voor een langere verbintenis. Tevens is de optie in het contract van Reuven Niemeijer gelicht, zodat ook deze jonge groeibriljant uit Oldenzaal, een talent uit de 'school' van Quick'20, tenminste tot medio volgend jaar blijft.