Afbeelding
Foto:

Big Bulls doen mee aan NL Doet

ALMELO - Rugbyclub Big Bulls doet vrijdag 10 en zaterdag 11 maart weer mee met NL Doet. Dit jaar wordt met de actie NLdoet het bestaande beachveld weer nieuw leven ingeblazen.

Vorig jaar was de NL Doet actie een groot succes volgens de club. Zo zijn goede stappen gezet met het nieuwe clubhuis. Dit jaar is er een nieuw project aan de beurt. De inzet van vele vrijwilligers tijdens NL Doet moet dit tot een succes maken. "De afgelopen jaren hebben we altijd kunnen rekenen op onze vrijwilligers. Met elkaar hebben we op innovatieve en inventieve wijze gebouwd aan de toekomst van onze vereniging. Als voorzitter ben ik ontzettend trots op al die mensen die hun energie steken in onze club´´, aldus voorzitter Koos van der Rijst. Dit jaar is het beachveld naast de kantine aan de beurt. Deze krijgt een flinke opknapbeurt.

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NL Doet in 2017 voor de 13e keer. Tijdens de editie van 2016 zijn ruim 9.000 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: "Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd.

Nieuwe krachten
NL Doet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo'n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NL Doet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z'n allen trots op zijn."