Afbeelding
Foto:

Big Event bij Opel dealer Kamp Twente

ALMELO - The Big Event komt weer naar Nederland en dat betekent heel veel voordeel bij de Opel dealers!

Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met maar liefst 500 euro gratis brandstof. Tevens mag u voor 250 euro aan bijpassende Opel accessoires uitzoeken én kopers profiteren van 2.000 euro extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Dus kom naar Opel-dealer Kamp Twente om gebruik te maken van deze aanbiedingen.
Opel Kamp Twente heeft een tweetal vestigingen in Almelo en Hengelo. Deze zijn te vinden aan de Weezebeeksingel 4 in Almelo en de Höltersweg 49 in Hengelo.

Gratis tankpas
U kunt hier van maandag 6 tot en met zaterdag 11 maart profiteren van deze mooie aanbiedingen. Wat zijn de voordelen voor u tijdens The Big Event? Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst 500 euro gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Gunstige inruil
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van maar liefst 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Met 250 euro aan gratis accessoires heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe Opel zeer voordelig verder te personaliseren tijdens The Big Event.
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij Kamp Twente aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief.

Win prijzen
The Big Event Roulette?: Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en speel met uw kenteken mee met The Big Event Roulette. Met uw kenteken maakt u t/m 11 maart 2017 iedere dag kans op mooie prijzen zoals een Bluetooth speaker, een Opel Powerbank, een weekend rijden in de Opel Cascada en nog veel meer! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.
Voor meer informatie gaat u naar www.kamptwente.nl of bezoek één van onze showrooms. Deze zijn te vinden in Almelo aan de Weezebeeksingel 4 en in Hengelo aan de Höltersweg 49.