Afbeelding
Foto:

Tweede seizoen Poetry Slam Almelo

ALMELO - Het tweede seizoen van de Word Up poetry slam gaat van start. Iedereen met een voorliefde voor dichten is van harte welkom bij de eerste avond op donderdag 23 maart.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen van 20.00 tot 22.30 uur in theaterzaal van De Evenaar van de bibliotheek aan Het Baken 3. Wie heeft de beste beeldsspraak, de mooiste metafoor en de meest overtuigende voordracht? Almelose dichters gaan weer de uitdaging met elkaar aan in het nieuwe seizoen. Het belooft weer een bijzonder mooie avond te worden met een speciale gast. Wie nog niet het podium op durft, is ook van harte welkom als toeschouwer.

Voorrondes en finale
Er worden in totaal drie voorrondes gehouden en een halve finale. De winnaar gaat door naar de finale van de landelijke Petry Slam in Utrecht. In de eerste Word Up van dit seizoen is dichter Daniƫl Vis te gast. De in 1988 geboren dichter is tevens filosoof. Hij won in 2014 het WK Poetry Slam. In datzelfde jaar verscheen ook zijn debuutbundel 'Crowdsurfen op laag water'.
Aanmelden voor Word Up kan bij Marthijn de Rooy via info@maffestival.eu