Afbeelding
Foto:

Open huis Star Massage

ALMELO Welke massages zijn er? Wat kan ik doen aan pijn in mijn voet en rug? En hoe heilzaam zijn energetische oliën? Dit en veel meer ontdek je zaterdag 11 maart tijdens het Open Huis van Stars Massageschool in Almelo.

Voor het eerst houdt Stars Massageschool Open Huis. Een mooie gelegenheid voor iedereen die nieuwsgierig is of massage iets voor hem is of een opleiding wil volgen. Ook staat de school deze dag open voor (startende) ondernemers als schoonheidsspecialisten, pedicuren en masseurs die hun praktijk willen uitbreiden of meer willen weten.
Het programma is zeer veelzijdig. Uiteraard kom je alles te weten over massages. Van zwangerschapsmassage tot sportmassage. Gewoon voor jezelf of omdat je graag wilt verdiepen en een opleiding of cursus wilt doen. Eigenaar en gecertificeerd opleider bij de NGS Henk Nijhof vertelt graag meer. Hij heeft tevens een aantal bedrijven uitgenodigd. Wil je bijvoorbeeld meer weten over voetproblemen en hardlooptechnieken? ZorgSaam Sport Podotherapie uit Rijssen/Nijverdal is specialist en voert onder meer loopanalyses uit. Bij De Brug Twente uit Rijssen ontdek je de kracht van etherische oliën en wellnessboerderij Kroesweffer uit Vasse neemt je mee in de wereld van sauna's, wellness en beauty. Dit is nog niet alles. Want Anahara Praktijk voor Ontspanning en Balans uit Borne neemt klankschalen mee en kan je alles vertellen over Reiki 1 en 2. Kortom, een Open Huis waar je van alles te weten komt over wellness voor je lichaam en geest. Iedereen is welkom. Het is vrijblijvend, informatief en interessant," aldus Henk.
De wereld van massage is volop in ontwikkeling. Er is tegenwoordig zoveel keuze in soorten. En dat zie je terug in het aanbod van Stars Massageschool. Zo is er al een vierdaagse cursus 'Leren masseren'. Interessant voor als je meer wilt weten hoe je goed masseert. Er is ook een vierdaagse cursus 'Voetreflexologie'. Beide populaire cursussen die weer beginnen in mei. Massages die tegenwoordig ook veel gevraagd zijn, zijn zwangerschapsmassage en massage bij kanker, reuma en fibromyalgie. Deze massage zijn gericht op de partner en familie. Met name in geval van ziekte nemen we het emotionele aspect ook mee in de massages. Kom naar het Open Huis, zaterdag 11 maart van 10.30 tot 15.30 uur. Je vindt Stars Massageschool aan de Willemsgang 36 in Almelo. Meer informatie www.stars-massageschool.nl.