Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Geheimzinnige
goochelvoorstelling

ALMELO – Op dinsdag 21 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, komt de 5-voudig Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling naar Theater Hof 88 in Almelo met de voorstelling 'De Geheimzinnige Grotten van Grok M'Gar'. Een hilarisch sprookje waarin de mix van theater, verhalen en goochelen optimaal tot z'n recht komt. Een goochelvoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt. Aanvang: 14.30 uur.

Onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen, gaat er van alles mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als hij het laatste stukje dan maar lopend aflegt, rennend en struikelend door de struiken en takken van een dicht bos, valt hij in een put. Hij valt en valt en valt, dieper en dieper... Nee, nóg dieper! Als hij weer wakker wordt, blijkt hij te zijn beland in de Geheimzinnige Grotten van Grok M'Gar... Daar woont een apart volkje. Met de grote koning Grok, die niet echt heel aardig en vrolijk is... Met hem kun je beter geen ruzie krijgen! Maarja… Drie keer raden. Precies. Oeps.
Kaarten à € 9,50 kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.