Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Kaartverkoop Musical "Joseph" gaat van start.

Stichting Musical Producties Twente brengt dit jaar de Nederlandse versie van de musical "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" (volgens de vertaling van Martine Bijl) in twee Twentse theaters. Het is inmiddels al weer de vierde productie van deze stichting, die eerder al succesvol de musicals Grease, Hairspray en Evita heeft uitgebracht.

Het is een feelgood musical geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land.
De teksten van Tim Rice en de muziek van Andrew Lloyd Webber zorgen voor een musical met veel humor en muziek. De muziek is heel afwisselend: Rock 'n Roll, Calypso, Disco, Pop en Reggae. Het is de enige musical met zoveel verschillende muziekstijlen.
Deze musical geeft evenals in de vorige edities een groot aantal talenten in Twente en omgeving de kans om zich te ontwikkelen in een grote productie.
De cast bestaat uit 37 personen, waarvan zeventien mannelijke acteurs. Ze komen uit Almelo, Delden, Enschede, Haaksbergen, Hengevelde, Holten, Kloosterhaar, Oldenzaal, Rijssen, Wierden en verder van buiten Twente: uit Purmerend en Zwolle.
Een hoogstaande productie uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde amateurspelers, dansers en muzikanten.
De volgende uitvoeringen staan gepland:
- Vrijdag 22 september 2017 en zaterdag 23 september 2017 om 20.00 uur in het Stadstheater Almelo (Theaterhotel)
- Zaterdag 14 oktober 2017 in het RABO-theater in Hengelo
Op 27 januari 2017 is de voorverkoop van de kaarten voor deze voorstellingen van start gegaan. Kosten van een kaartje zijn €. 19.50 (exl. reserveringskosten) Wie snel kaarten bestelt heeft kans om op de beste plekken in het theater plaats te nemen.
U kunt ons volgen op www.musicalproductiestwente.nl