Afbeelding

Sebastiaan Weel geniet van Engelse ambiance

Sebastiaan Weel uit Almelo was afgelopen week te gast bij Vroomshoopse Boys voor het competitieduel tegen Go-Ahead Kampen. De 39-jarige Almeloër bezocht de afgelopen dertig jaar meer dan 255 sportparken in geheel Europa.
De kenner van vele sportcomplexen maakt het niet uit of hij in een imponerende voetbaltempel van een Champions Leage-deelnemer zit of bij een amateurclub de wedstrijd volgt. De groundhopper liet zich recent ontvallen dat hij De Bosrand van Vroomshoopse Boys even hoog inschat als het befaamde Anfield van FC Liverpool. Vooral de ligging van het complex in de natuurzoom vindt hij prachtig.
Tegen Go-Ahead Kampen vlogen de vonken eraf en Sebastiaan Weel genoot zowel van de spannende wedstrijd als ook van de entourage. De eerste helft was Sebastiaan terug te vinden op de sta-tribune aan de zuidwest kant. In de tweede helft stond hij aan de oostkant dichtbij het Zandstuvebos en zag toen op korte afstand de knappe winnende kopgoal van Go-Ahead. Overigens hadden de Boys volgens Sebastiaan zeker een punt verdiend tegen Go-Ahead kampen.
Sebastiaan werd gastvrij ontvangen in de bestuurskamer van Vroomshoopse Boys. Hij kreeg behalve de presentatiegids 2016-2017 met het unieke Boys-DNA tevens een blauw-gele sjaal van de supportersvereniging van de Boys als aandenken aan zijn bezoek aan de Bosrand. Tevreden toog Sebastiaan Weel huiswaarts en beloofde nog eens terug te komen op een van de mooiste sportparken van Europa.