Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Thea den Hartog nieuwe projectleider De Slinger Almelo

Almelo - Thea den Hartog is dit jaar begonnen als projectleider bij De Slinger Almelo en stelt zich waar mogelijk en gewenst voor. 'Verbinden, versterken en verbeteren spreekt mij aan. Wat ik er mooi aan vind zijn de twee kanten; enerzijds het bedrijfsleven dat maatschappelijk betrokken wil ondernemen, anderzijds de verenigingen en maatschappelijke instellingen die kennis, kunde en handjes nodig hebben.

Ze is van huis uit gymjuf, werkte als sportconsulent voor een gemeente en had een adviesfunctie bij een kenniscentrum. Als sportconsulent probeerde ze clubs, welzijnsinstellingen en de gemeente met elkaar te verbinden en bij het kenniscentrum was ze de schakel tussen scholen en bedrijven. 'Dus ik ben wel van het verbinden', is haar eigen conclusie.
De werkzaamheden van De Slinger worden mogelijk gemaakt door fundingpartners, sponsoren en vrijwilligers en daar zijn er volgens de projectleider nooit genoeg van. 'De komende maanden ga ik me er dan ook voor inzetten om onze naamsbekendheid te vergroten, duidelijker uit te leggen wat we precies doen en nieuwe fundingpartners, sponsoren en vrijwilligers te werven. Ik hoop dit jaar op De Slingerbeurs, naast onze vaste bezoekers, ook veel nieuwe bedrijven en maatschappelijke organisaties te mogen verwelkomen die samen mooie matches maken.'