Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Cantorij zoekt zangers (v/m)

Twee keer per maand staat het prachtige, monumentale Doopsgezinde kerkje aan de Ennekerdijk in Borne bol van de klanken.
Dan repeteert de cantorij; een groep enthousiaste zangers. Wij zingen een liturgische mix van klassieke en moderne kerkliederen. Vijf zon- of feestdagen per jaar ondersteunen wij de diensten.

De zaterdag daarvoor is er meestal een extra repetitie aan het eind van de middag. De Doopsgezinde Gemeenten in Twente hebben twee kerkgebouwen in gebruik: één in Almelo en één in Borne. Het gebouw in Borne is onze repetitieruimte, omdat dit een centraal punt is voor alle leden van de cantorij. Belangrijk is dat onze toekomstige zangers zich thuis voelen in een vrijzinnig denkende omgeving.
De repetities zijn (tweewekelijks) op donderdagavond.
Aan het begin van het zangseizoen organiseren we altijd een gezellige maaltijd. Daarbij wordt lief en leed besproken, en natuurlijk ook gezongen.
Hoge stemmen zijn er genoeg: we zijn vooral op zoek naar lage stemmen. Lage herenstemmen (tenoren en bassen), maar ook lage damesstemmen (alt) zijn van harte welkom. Een geschoolde stem is niet nodig. We zingen voor ons plezier. Kom eens vrijblijvend luisteren, of neem contact op met onze coördinator Ine Zuurmond, telefoonnummer: 074 - 853 1404 of via e-mail: cmj
zuurmond@gmail.com