Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Kaartverkoop musical
'Joseph' van start

De voorverkoop van kaarten voor de musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' is inmiddels van start gegaan. De Nederlandse versie van deze musical (een vertaling van Martine Bijl, red.) is een productie van de Stichting Musical Producties Twente en bestaan uit 37 acteurs, dansers en muzikanten.

De spelers die na een zorgvuldige selectie uitgekozen zijn komen uit Almelo, Delden, Enschede, Haaksbergen, Hengevelde, Holten, Kloosterhaar, Oldenzaal, Rijssen, Wierden en van buiten Twente uit Purmerend en Zwolle.De feelgood musical vertelt het bekende bijbelverhaal Jozef in het oude Eqypte, waarin deze zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. De teksten van Tim Rice en de muziek van Andrew Lloyd Webber zorgen voor een musical met veel humor en muziek. De muziek is afwisselend rock 'n roll, calypso, disco, pop en reggae. "Het is de enige musical met zoveel verschillende muziekstijlen", aldus Jos Tornij namens de Twentse musicalstichting.

Uitvoeringen

In het najaar staan 3 uitvoeringen gepland: vrijdag 22 en zaterdag 23 september in het Theaterhotel Almelo en op zaterdag 14 oktober in het RABO-theater in Hengelo. Kaarten zijn te bestellen bij genoemde theaters en kosten € 19,50 per stuk, excl. reserveringskosten.

Afbeelding