Afbeelding
Steef Alblas

Oussama Assaidi spreekt van droomdebuut voor FC Twente

Oussama Assaidi had zich zondagmiddag geen mooier debuut voor FC Twente kunnen wensen. 'Een droomdebuut', omschreef hij het direct na de zege (1-2) op PEC Zwolle. De aanvaller maakte deze winterstop de overstap naar Enschede en scoorde in Zwolle na rust de tweede Twentse goal, die uiteindelijk de winnende bleek te zijn.

'Dit was mijn eerste wedstrijd in een jaar tijd en dan is dit eigenlijk een droom. Normaal is het moeilijk om dan weer te beginnen na zo'n tijd en moet je het opbouwen, maar ik wilde graag starten. Door wedstrijden te spelen, moet ik sterker worden en dan gaat alles vanzelf', vertelde Assaidi, die met een fraaie lob van grote afstand uiteindelijk voor de beslissing zorgde.
Assaidi: 'Ik ben heel blij met zo'n mooie goal. Toen de bal van mijn voet vertrok, voelde ik dat het goed was, ik raakte 'm goed.' Een paar minuten na zijn goal werd Assaidi gewisseld. 'Ik had wat kramp. Ik heb lang geen wedstrijden gespeeld en de trainer zag het goed om mij naar de kant te halen. Ik moet het de komende tijd opbouwen en dan kan het alleen maar beter gaan.'
Op zondag 5 februari komt koploper Feyenoord op bezoek in Enschede. Om 14.30 uur wordt er in De Grolsch Veste afgetrapt. Kaarten voor de wedstrijd tegen de Rotterdammers zijn vanaf € 27,50 verkrijgbaar via