Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Volgens de Vlaamse Bert Gabriels mag alles. Ontdek het in Hof 88.

Met zijn snedige, intelligente humor en een beetje hulp van Wim Helsen,
zet deze comedian een topshow neer, aldus De Standaard.

ALMELO – Onder regie van Wim Helsen is het huidige programma 'Van Mij Mag Het' van de Vlaamse comedian Bert Gabriels tot stand gekomen. Op donderdag 19 januari introduceert Gabriels in Theater Hof 88 in Almelo het juridisch denken en dat levert even hilarische als interessante gedachten op. Aanvang: 20.15 uur.

De Vlaamse comedian Bert Gabriels haalde in 2003 de finale van de Culture Comedy Award en stootte daarna direct door. Inmiddels is Bert vijf avondvullende theaterprogramma's verder en een bekend gezicht op de Vlaamse en Nederlandse podia. Zijn absolute doorbraak kwam in 2009 middels het zeer succesvolle satirische programma 'Zonde van uw zendtijd' wat 3 jaar lang te zien was op CANVAS en waarvan regelmatig fragmenten te zien waren bij De Wereld Draait Door. De Nederlandse tv-kijkers kunnen hem ook kennen van zijn deelname aan het BNN oneliner-programma 'Padoem Patsss'.
Bert is naast comedian/tv-maker echter ook jurist. In de nieuwe zaalshow 'Van Mij Mag Het' neemt de jurist in Bert nog eens het wetboek ter hand, en wat blijkt? Alles mag! Gedaan dus met klagen over regulitis; de jurist in Bert draait alle regeltjes om tot kansen en cadeaus en maakt van elk wetboek een feesthandleiding.
De Standaard: "Deze man grossiert in taalkundige en filosofische spitsvondigheden en ondermijnt verwachtingspatronen. (…) Bert Gabriëls houdt gedurende 90 minuten een verschroeiend tempo aan, met gepaste belichting en verplaatsingen. Dit is comedy op het hoogste niveau."
Kaarten à € 17,50 (€ 15,50 CJP / 65+, biebpas) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.