Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Zuithof levert 'vorstelijke hofauto's' tijdens carnaval

De 'Hoogheden' Prins Laurens en Adjudant Louis van carnavalsvereniging Doldraejers hoeven zich deze dagen geen zorgen te maken over vorstelijk vervoer. Zij worden rondgereden in een Subaru Forrester. 'Een service van de zaak', aldus René Zuithof, eigenaar van Autobedrijf Zuithof uit Bornerbroek.

'Wij zijn zelf ook actief in het carnavalsgebeuren en dragen het een warm hart toe. Voor ons is het daarom niet meer dan vanzelfsprekend dat we onze 'hoogheden' voorzien van een goede auto.' Dat geldt ook voor jonkheer Bryan en jonkvrouw Loes. Ook zij zijn tot en met 28 februari veel onderweg en worden vervoerd in een Nissan Qashqai, tevens geleverd door Autobedrijf Zuithof.

Het bedrijf van René is een begrip in de regio. Niet zo gek als je bedenkt dat ze al 56 jaar gevestigd zijn in Bornerbroek. Het bedrijf is officieel dealer van Subaru en Daihatsu. 'Maar we leveren elk merk auto, zowel nieuw als occasions. Je auto is hier in vertrouwde handen.' Naast in- en verkoop verzorgt het team van Autobedrijf Zuithof onderhoud en schadeherstel. Nog geen winterbanden? Kom dan snel langs en laat meteen je accu testen. Niets is namelijk vervelender dan 's ochtends merken dat je auto niet meer start.

Autobedrijf Zuithof is open van maandag tot en met zaterdag. Kijk voor meer informatie op www.zuithof.nl of bel meteen voor een afspraak (074-3841352).